Цветанов: Републиканци за България има потенциал да постигне два депутатски мандата във Великотърновски избирателен район

Със силната листа, на която ПП „Републиканци за България“ залага за Великотърновски избирателен район, както и с подкрепата, която жителите на областта винаги са давали на нейния водач Цветан Цветанов, партията има потенциал да постигне два депутатски мандата.

Пред великотърновските медии председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов коментира листата, веднага след като я регистрира за участие в изборите в РИК, придружаван от координатора на секторна политика „Електронно управление“ в партията Иван Станев.

В 8-мандатния IV МИР, Републиканци за България се явява с пълна 16-членна листа.

Ние сме истинската алтернатива на настоящото статукво и на симбиозата между ГЕРБ и ДПС, която се наблюдава, категоричен бе председателят на „Републиканци за България“. Пред медиите в старата столица той благодари на достойните великотърновци и жители на областта, които са част от листата на партията и бе категоричен, че всяка политическа формация би се гордяла да има тези личности в своя отбор.

„Републиканци за България“ залага на млади, отговорни, работещи хора, които имат своята професионална реализация. Средната възраст на великотърновските кандидати е под 38 години.

В листата преобладават високообразовани икономисти и финансисти, а също успешни предприемачи и мениджъри. Партията разчита и на доказани експерти в сферата на информационните технологии, тъй като важен акцент в управленската програма е електронното управление. По-доброто административно обслужване на гражданите и бизнеса е от изключителна важност, по думите на Цветан Цветанов.

За автора

Вашият коментар