Коледен  Базар ‘‘Капана‘‘ отново ще радва Пловдив

Коледен базар Капана от 16 до 26 декември! Първата стъпка към сладкото вълнение от коледните празници е в очакването и мечтите за подаръците, срещите, украсяването. Вижте какво сме ви подготвили, сигурни сме, че ще се размечтаете.

101 изложителя ще ви помагат с усмивка на лице да решите сполучливо въпроса „на кого какво да подаря“. Те са приготвили за вас бижута, дрехи, книги, детски ръчно правени играчки, коледни украси и играчки, занаятчийски храни и напитки, картини, керамични изделия, дърворезби, лампи, свещи, козметика, които са само част от разнообразната палитра творчески артикули подготвени за светлия празник.

Следете представянето на всеки от тях тук и в страницата на Kapana Fest. Така ще си набележите предварително какво и на кого искате да подарите. Ако търсите оригинални, красиви, практични и лични подаръци – нашите изложители са отговора на този въпрос.

Благотворителни каузи, в които да се включите както и колкото ви е възможно ще бъдат част от коледното градче. Всяка помощ е от значение и ни превръща в нечие коледно чудо.

Верни на традицията от рано започнахме подготовката на пищната коледна украса, направена специално за Коледен базар Капана, която придава още светлина, блясък и магия на личната ви коледна приказка. В стремежа да спомогнем истинските елхи да си останат в гората, подготвихме 3 богато украсени изкуствени елхи, 2 км коледни елхови гирлянди с играчки и 2 км коледни лампички. Заповядайте още на 12 декември или след това, и украсете с избрана от вас играчка някоя от коледните ни елхи на мостовото съоръжение над ул. „Гладстон“ или кръстовището на ул. „Златарска“ и ул. „Загреб“ в квартал „Капана“. Една от светлинките, които ще радват хората цяла Коледа, ще е вашата.

Отговорът на въпроса „Съществува ли дядо Коледа?“ зависи от вас. Ние с веселия старец сме готови да ви посрещнем с усмивка и коледно настроение.

Елате на 24 декември с децата и близките си – дядо Коледа и Снежанка ще ви очакват за снимки и са готови да чуят какви подаръци искат най-малките гости на Коледен базар Капана.

Елате и на 25 декември и покажете на вашето дете, че дядо Коледа наистина изпълнява желания. Донесете с вас подаръка, който сте приготвили за хлапето си, дайте го незабелязано на дядо Коледа и той ще му го подари.

Колкото по-рано започне подготовката за празника, толкова по-дълъг и пълен ще е той. Споделете програмата на Коледен базар Капана с приятели. Поканете тези, които си идват специално за празниците; разкажете за събитието на тези, които се чудят дали да дойдат в Пловдив за Коледа. Съберете любимите си хора на любимото си място – Коледен базар Капана. Чакаме ви отсега!

За автора

Вашият коментар