Амортизираха ли Windows 8 преди да види бял свят?

На повече от един милиард часа тестове била подложена операционната система Windows 8 преди да бъде одобрен финалният й вариант. Това съобщават от гиганта Microsoft, и допълват че тестовете са проведени в 190 държави. Ако сте почитатели на цифрите, то точният брой на часовете, отделени за тестове на предварителната версия на Windows 8 е 1 240 000 000, което се равнява на някакви си 74 400 000 000 минути!

Трябва да е повече от ясно, че в тази умопомрачителна цифра не са включени хората, използвали нелегално изтекли ранни версии на операционната система.

Според ръководителя на отдела, занимаващ се с Windows в Microsoft Стивън Синофски, никой друг софтуерен продукт в света не е бил подлаган на толкова обстойни предварителни тестове досега. Той изказва надеждата си, че новата ОС ще надмине успеха на Windows 7, от който вече са продадени повече от 500 милиона лиценза.

 

windows_8_rtm_1_start_screen_620x433

Междувременно Microsoft пусна ново видео, в което основен мотив е идеята, че светът вече е готов за Windows 8. Идеята на промоционалното клипче е да покаже, че новата операционна система не е предназначена само за САЩ и Европа, а за целия свят. Все още не е ясно дали видеото ще бъде част от официалната кампания за телевизионна реклама на Windows 8.

Вижте клипа ТУК!

 

 

 

Вашият коментар