HP правят смартфон чудо

Американският гигант Hewlett-Packard (HP) си е наумил да опита да сътвори пробив на пазара на смартфони с устройство, което ще предлага "уникално преживяване". Това твърди Ям Су Юин, старши директор на компанията в звеното за потребителски персонални компютри и таблети за Азиатско-тихоокеанския регион.

Той добавя, че макар, за момента, фокусът на HP да остава върху таблетите, лаптопите и хибриднтие машини, би било добре, ако не се игнорира непрекъснато повишаващото се влияние на смартфоните. То трябва да бъде взето предвид въпреки фиаското с операционната система Palm.

"Ако си закъснял, това което трябва да направиш, е да дадеш на потребителите различни предложения. Все още съществуват неща, които могат да бъдат направени и за които не е късно. Когато HP разполага със смартфон, той ще предоставя различно изживяване“, казва още Ям.

Тя допълни, че в момента HP наливат пари в устройство под операционната система Android, но за да бъде наистина конкурентна, компанията трябва да предложи нещо проникновено което да заплени потребителите.

 

 

За автора

Вашият коментар