NOKIA с чудовищен телефон

Напоследък в интернет пространството стават все по-натрапчиви слуховете, че предстои появата на нов флагмански смартфон на Nokia. Според информациите, телефонът ще акцентира изключително върху възможностите на камерата. На този етап се знае, че устройството носи кодово име EOS и ще разполага с 41МР камера, допълнена от система за оптична стабилизация на изображението като тази в Lumia 920 и LED и ксенонови светкавици.

Според MyNokiablog.com в момента Nokia тества два различни модела на устройството, които се различават по използвания процесор – двуядрен и четириядрен Snapdragon 800. Основен проблем се е оказал живота на батерията при втората версия, което може да накара Nokia да пусне устройството с двуядрен чип.

Според друга информация съвместимостта с четириядрени процесори в Windows Phone 8 ще дойде с ъпдейта GDR3, но първите телефони с него се очакват през есента.

Вероятно Nokia EOS ще бъде снабден с батерия с капацитет 2000 mAh (като тази в Lumia 920) и AMOLED екран с подобна резолюция. Не е изключено смартфона да разполага с променлива бленда като например в Nokia N86, а освен това се говори, че ще има интерфейс на камерата с повече опции, FM трансмитер, Micro SD слот и HDMI интерфейс. Дебюта на този вълнувающ телефон ще се случи в САЩ, в мрежата на AT&T, след което се очаква да достигне и останалите пазари, а датата на премиерата е 15 май.

pic_3_25803

 

За автора

Вашият коментар