Ново домашнo кино от Samsung

За ценителите на високачественото домашно забавление, които непрекъснато търсят усъвършенстване на изживяването, близко до реалността и предлагащо силни емоции, Samsung създаде системата за домашно кино HT-F6550W.
Невероятните звук и картина, изградени от последните иновативни технологии на Samsung, са надградени с истински 3D звук, благодарение на функцията DTS Neo Fusion, екскулзивно разработена за продуктите Samsung. Освен високото качество на звук и картина, Samsung предлага още и повишена функционалност с новите характеристики на модела HT-F6550W.

Технологията 3D Sound Plus се съчетава с DTS Neo: Ultra, за да създаде реалистичен 3D звук. По този начин можете да изживеете истинско 3D звуково приключение, при което звукът идва от различни точки на стаята.

Вграденият хибриден усилвател с електронна (вакумна) лампа възпроизвежда топъл и богат звук, като същевременно редуцира околния шум и други смущаващи фактори. Усилвателят на Samsung HT-F6550W възпроизвежда звук, възможно най-близък до аналогов сигнал и създава мек звук на висока честота. Функцията Crystal Plus филтрира звука двойно и намалява изменението на звука.

Високоговорителят, изграден от стъклени влакна, допълнително помага за повишаване на чистотата на звука, като същевременно е устойчив на топлина и обира вибрациите от силния звук.

Интегрираният Smart Hub прави достъпа до видеото и музиката по поръчка много по-лесен. Вградената опция за Wi-Fi, софтуерът AllShare и функциите от магазина за приложения Samsung Apps ще изградят изключителна безжична мрежа в дома ви, която предлага неограничен избор от развлечения.

 

hifi01

 

 

Вашият коментар