Panasonic с нова кожа

Тази година на поредното издание на  CES (Consumer Electronics Show) Panasonic представиха бюджетния компактен апарат Lumix DMC-XS1. Сега устройството излиза на пазара, предлагайки на потребителите избор от десет "кожи", вдъхновени от всевъзможни източници – стилистиката на поп арта, цветята и растенията, че дори от японската култура.

Десетте разновидности се базират на общо шест концепции. Освен гореизброените три, има и други "кожи", напомнящи опаковъчна хартия за подаръци, дигитална типография и текстил.

Фотоапаратите с 10-те освежени дизайна ще струват с $20 повече от оригиналния модел, който се предлага в червено, сребърно и черно, чиято цената е $149.

Ако игнорираме подновената външност, характеристиките на апарата остават непроменени. XS1 има 16-мегапикселова CCD матрица, 5-кратен оптичен зуум със стабилизация на изображението, 2,7-инчов LCD екран и запис на видео при резолюция 720р. Потребителите на апарата могат да добавят към снимките си и специални ефекти като Creative Control, Creative Retouch и Creative Panorama.

dmc-xs1pzw05-400

 

Вашият коментар