Тотален провал на BlackBerry Z10

Първите тестове на камерата, с която е оборудван смартфонът BlackBerry Z10 са дали повече от отчайващи резултати в условия на ниска осветеност. Снимките са много по-лоши от тези на другите популярни телефони, предлагани на пазара.
Потребителите, които се намират в затъмнено помещение или са навън вечер няма смисъл да опитват да снимат без светкавица с BlackBerry Z10. Просто, защото нормални снимки няма да им се получат. Там където другите смартфони биха спретнали  прилично изображение канадският телефон изкарва само черен и почти неразличим силует, а това не подхожда на устройство с претенции, излязло на пазара през 2013 година.

Проведени са тестове за проверка възможностите на BlackBerry Z10 с тези на Apple iPhone 5, Nokia Lumia 920 и Samsung Galaxy S III, при които светкавицата умишлено е била изключена, става ясно, че най-качествената снимка е дело на Lumia 920.  iPhone 5 и Galaxy S III се радват на подобни възможности. И на двете снимки цветовете са напълно объркани, но пък поне се различава какво е снимано. При BlackBerry Z10 това е невъзможно, като не става ясно какъвв крайна сметка е заснетият обект.

 

bbz10-photo

 

 

Вашият коментар