Twitter с готови фотофилтри за Коледа

Още в началото на миналия месец стана дума, че в Twitter подготвят собствени фотофилтри, с които на практика директно ще започнат да се конкурират с приложението Instagram. Според информация от неофициални източници, от компанията в момента са се концетрирали вътрху желанието си да пуснат готова новата функционалност в официалните мобилни приложения на Twitter преди края на годината, като дори в момента текат финални тестове.

Предполага се, че снимките, които председателят на борда на директорите на Twitter Джак Дорси  напоследък публикува  са направени точно с новото приложение за iPhone. Подобни фотоси се появиха и в акаунтите на други служители на Twitter, като са публикувани от приложенията за iPhone и за Android.

Към момента от компанията отказват да коментират информацията, но не е изключено това да се окаже абсолщтно вярно, предвид охладените отношения между Twitter и Instagram през последните дни. За да насочи потребителите към разглеждане на снимките в наскоро стартиралите уеб профили, Instagram спря възможността за показване на споделените кадри в потока на Twitter.

 

twitter-bird-filter

 

 

За автора

Вашият коментар