24 часов танцов маратон. Готови ли сте.

Ако сте се чудели какви са пределите на човешката умора, границите на човешкото тяло и любовта към танца, то танцова компания Фрида, ви е подготвила един много интересен урок. В продължение на 24 часа ще покажат как любовта създава изключителна сила и воля.

Предстоящият спектакъл ще бъде третия 24 часов маратон за танцова компания „Фрида”.

Особеното в случая е, че Ана Саласар ще танцува, през всичките 24 часа, а две от ученичките и ще танцуват в паузите докато сменя костюмите за различните представления / (а и да изпуши по една цигара 🙂 /. За финалът на спектакъла ще чуете млади таланти от СОУ „Любен Каравелов”, в изпълнение на народна музика .

В последните осем години Ана прави 12 солови спектакъла, които ще бъдат изпълнени многократно на маратона съчетани с различни танцови миниатюри, импровизации на жива музика и др.

 

Входът е свободен за публика през всичките 24 часа. Ще бъде излъчван директно по интернет. "Нямам спонсори и проектът е изцяло по лична инициатива. Това е моят начин да кажа "благодаря" – споделя Ана Саласар, пред  МедиаКафе.

Наистина една прекрасна инициатива, обединяваща нестандартно творчество и даваща поле за изява на млади формации, като учениците от СОУ „Любен Каравелов”

Заповядайте на 22 декември от 20:00 до 23 декември 20:30 в Арт Пойнт Пловдив (Гладстон 1, бивш Баския, Лебовски, Анахата – входът е от към Градската градина).3

За повече информация: http://www.facebook.com/events/461342920571110/

 

 

За автора

Вашият коментар