Започва голямото плацикане

Американският производител на компоненти и системи за водно охлаждане на компютърна техника Swiftech обяви, че съвместно с европейската компания Bocata, започва доставката на новите водни охлаждания Komodo-NV GTX Titan и Komodo-NV GTX 780, предназначени предимно за старшите модели видеокарти GeForce, съобщава kaldata.

Графичните ускорители GeForce GTX 780 и GeForce GTX Titan използват един и същ технически дизайн на печатните платки и при тях може да се използва едно и също водно охлаждане, но самите охладители с маркетингови цели имат различни имена. Цената им обаче е еднаква – €115.

Моделът Komodo-NV GTX е съставен от хромирана медна основа (мед клас С110), капак с декоративно алуминиево покритие и светещ логотип, както и задна алуминиева пластина. Вътрешната структура на водния блок е съставена от широк канал и множество миниатюрни (0,25 x 0,35 мм) щифтове в района на видеоядрото, предназначени за по-ефективно отвеждане на топлината.

Охладителят е квалифициран с "цялостно покритие" понеже охлажда графичния процесор GK110, чиповете памет и захранващата система. в комплект към Komodo-NV GTX се доставят термошайби и термична паста за GPU. Фитингите с типов размер G1/4 трябва да бъдат закупени допълнително.

gft

 

 

Вашият коментар