Най-големият кариерен форум в България се представя за 15-та година в Пловдив

Форумът ще се проведе за 15-и път в Пловдив, а тази година в града ще се включат 54  компании

Добавената стойност за обществото е видима от статистиката, която показва, че през годините от „Национални дни на кариерата“ на национално ниво са стартирали над 40 000 професионални кариери. Това е значимо за пазара на труда събитие, което предлага на младите специалисти непосредствен достъп до големите компании, а на работодателите – възможност да привлекат повече качествени млади служители. 

Откриването на пловдивското събитие на най-големия кариерен форум в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот” ще се проведе на 4 април (сряда) от 10.00 часа в Конгресен център на Пловдивски панаир.  

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ е най-мащабният и утвърден форум за студентски стаж и кариера на територията на страната. През 2018 г. събитието се провежда в 8 академични града в България – София, Варна, Русе, Велико Търново, Габрово, Свищов, Бургас и Пловдив.


 
„Национални дни на кариерата“ се организира за 17-а поредна година от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Генерален спонсор е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.

ВИЖТЕ кои са 4-те причини да посетите кариерния форум в Пловдив на 4-ти април ТУК

За автора

Вашият коментар