Стартирай кариерата си под Тепетата

Пловдив е следващият български град, който ще стане домакин на най-големия кариерен форум в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. Събитието ще се проведе на 8 април в Международен панаир Пловдив в "Конгресен център", между 10:00 и 18:00 часа.

Организаторите от JobTiger споделиха, че форумът има за цел да намали още повече дистанцията между бизнеса и студентите. Младежите, които все още се обучават, имат възможност да стартират стажантски програми във водещи компании в страната, натрупвайки безценен опит и знания от практиката.

Тази година, рекорден брой български и международни компании (51) ще вземат участие в „Национални дни на кариерата“.

По традиция, в деня на събитието ще се проведе и семинарна програма, в която част от компаниите ще разкажат повече за своята дейност и свободните стажантски и работни позиции, които предлагат. Фирмите, участващи в семинарната програма, можете да видите тук.

Форумът „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“  се организира за 13-та поредна година от HR компанията JobTiger. Генерален спонсор за единадесети път е най-голямата хранителна компания у нас – Нестле България.

Още за кариерния форум може да прочетете тук!

За автора

Вашият коментар