Студенти от Американския университет с бродуейски спектакъл

Мюзикълът All Shook Up, представен от студенти от Американския университет в България, гостува в Пловдив тази събота.  За първи път на българска сцена ще наблюдавате бродуейския спектакъл „Разтърсване”, а под тепетата за домакин на събитието е избран Дом на културата „БорисХристов“.

 „Забавен сюжет, базиран на Шекспировата „Дванадесета нощ“, вплетен в магията на песните на краля на рока, очарова публиката, която трудно потискаше желанието си да се изправи и да затанцува“,така описват представлениетосамите участници в него.

All Shook Up включва музика от краля на рока Елвис Пресли, а историята му е базирана на комедията „Дванадесета Нощ“от Уилям Шекспир. Разказва за малък град някъде из Централните Щати, където силната музика и публичната любов са забранени от местната кметица. Градчето обаче е разтърсено, когато един млад рокаджия спира там в търсене на монтьор, и завладява сърцето на местна девойка. Следва поредица от любовни недоразумения, която ще ви просълзи от смях, под звуците на хитове като „Jailholuse Rock” и „Heartbreak Hotel”.

Това е седми пореден проект на The Broadway Performance Club. През изминалите години са поставяли мюзикълите “Мемфис“, „Брилянтин“, „Мулен Руж!“, „Лак за Коса“, „Уестсайдска История“ и „Чикаго“. Те са първата аматьорска трупа получила правата за „Чикаго” в Европа, а за „Лак за коса” и „Мемфис” – в света.

Билети на цени от 8 до 18 лева, можете да закупите ТУК. Събитието е с начален час 19:30 часа.

Вашият коментар