Дни на кариерата в ТУ София

Кариерният център на Техническия университет – София организира  деветото по ред изложение на работодатели – “Дни на кариерата“. Изложението ще се проведе на 21 и 22 октомври, 2014 год., от 10.00 до 17.00 часа,  на територията на ТУ – София, в 1-ви, 2-ри и 12-ти учебни корпуси.

Официалното откриване ще бъде 21 октомври, 10,00 часа, 12-ти блок. Поканени са да присъстват и представители на държавни институции. Участниците в изложението са 88 на брой.  В рамките на мероприятието ще се проведат и 25 фирмени презентации. За втори път на изложението ще участва и Европейския патентен офис, който ще се представи и с презентация.

Дните на кариерата имат за цел да запознаят студентите с водещи работодатели в различните бизнес сектори, както и да предоставят възможности за професионална реализация чрез предлагащите се позиции за работа или стаж.  По време на събитието ще се създаде възможност за директен контакт между студентитe и фирмите, техни потенциални работодатели. Компаниите ще представят информация за своята дейност, за свободни работни и стажантски позиции, за стипендиантски програми, ще предоставят възможности за разговори и интервюта.

Чрез ежегодното си изложение ТУ-София и кариерният център дават възможност на студентите си  да се запознаят лично с „бъдещия“ си работодател; да натрупат опит как да се явяват на интервю за стаж и работа; да участват в интересни презентации и демонстрации; да натрупат безценна информация за своята кариера.

Вашият коментар