Участвай в конкурс и посети младежко събитие в Страсбург

Информационното бюро на Европейския парламент в България организира Facebook конкурс, за да изпрати двама младежи на възраст от 18 до 30 години в група за Европейското младежко събитие (10—12 май) в Страсбург. За участие е необходимо да напишете на лист кое за вас е най-полезното за гражданите решение на Европейския парламент през мандат 2009—2014 г., да се снимате с него и да изпратите снимката на Facebook страницата на Бюрото.

Срокът за участие е до 14 април, а двамата победители в конкурса ще имат възможност да станат част от група на Информационното бюро на ЕП в България за посещение на Европейския парламент в Страсбург и да участват в Европейското младежко събитие — www.eye2014.eu.

Европейският парламент покрива разходите по пътуване и настаняване на двамата участници.

Стъпки за участие:

1. Харесайте страницата на Информационно бюро на ЕП за България във Facebook.

Информационно бюро на ЕП за България

2. Пратете снимка до 3 април, 10 часа, като я прикачите в лично съобщение във Facebook или като я публикувате директно на стената. Снимка може да изпратите и на epsofia@ep.europa.eu.

3. Напишете трите си имена.
  
4. Ще получите отговор до няколко часа и ако снимката отговаря на критериите, на 4 април ще бъсе публикувана в специален Facebook албум.

 

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНКУРСА ВИЖТЕ ТУК.

За автора

Вашият коментар