Easy Consult организира „Стани част от екипа на billiger.de – един от най-успешните preisvergleich сайтове в Германия“

Easy Consult организира „Стани част от екипа на billiger.de – един от най-успешните preisvergleich сайтове в Германия“

Easy Consult организира събитие за директен подбор „Стани част от billiger.de – един от най-известните preisvergleich сайтове в Германия“. Събитието ще се проведе в рамките на кариерния форум Job Fair под надслов „Ела и намери пътя към успеха“, на 27 септември 2013 г., от 11:00 ч. в зала 212 (Втори блок) в Университета по хранителни технологии в гр. Пловдив.

Първата част от събитието ще е лекционна. В нея Йордан Гинев, Мениджър отдел „Обслужване на клиенти“ в BULPROS и ръководител на проекта, ще представи:

 

  • конкурентната позиция на България в аутсорсинг бизнеса и nearshoring-a;
  • защо сме предпочитан партньор на Германия;
  • какво е значението на работата в международна среда и култура;
  • възможностите, които новите тенденции за гъвкави бизнес модели откриват към нас, както и други интересни теми.

Той ще разкаже за и тристранния модел, в който Easy Consult, неговия ексклузивен HR партньор, му помага в търсенето на таланти по проекта billiger.de (един от най-големите онлайн портали в Германия за сравняване на цени, чиито център за обработка на данни е позициониран в гр. Пловдив) и какви са възможностите за работа по този проект.

Във втората част гостите на събитието ще имат възможността да кандидатстват директно за позициите и да получат повече информация от работещите по проекта. Също така на място ще може да се валидират познанията по немски език на заинтересованите, като е препоръчително да се представи и копие на CV.

Ако знаете немски език на добро ниво, искате да го практикувате и подобрите в немскоговоряща среда и си търсите активно работа, не пропускайте събитието на Easy Consult, което ще ви даде възможност да си намерите работа от участието си в този кариерен форум!

Повече информация можете да намерите в страницата на събитието във Фейсбук , както и на сайта на МИКЦ. Моля, регистрирайте се за участие в това събитие на: denitza.mihova@easyconsultbg.com  или на щанда на Изи Консулт преди самото събитие.

Wir erwarten Sie!

За да се запишете за Кариерен Форум Job Fair Пловдив попълнете нашия регистрационен формуляр.

Вашият коментар