Easy Consult организира „Стани част от екипа на billiger.de – един от най-успешните preisvergleich сайтове в Германия“

Easy Consult организира „Стани част от екипа на billiger.de – един от най-успешните preisvergleich сайтове в Германия“

Easy Consult организира събитие за директен подбор „Стани част от billiger.de – един от най-известните preisvergleich сайтове в Германия“. Събитието ще се проведе в рамките на кариерния форум Job Fair под надслов „Ела и намери пътя към успеха“, на 27 септември 2013 г., от 11:00 ч. в зала 212 (Втори блок) в Университета по хранителни технологии в гр. Пловдив.

Първата част от събитието ще е лекционна. В нея Йордан Гинев, Мениджър отдел „Обслужване на клиенти“ в BULPROS и ръководител на проекта, ще представи:

 

  • конкурентната позиция на България в аутсорсинг бизнеса и nearshoring-a;
  • защо сме предпочитан партньор на Германия;
  • какво е значението на работата в международна среда и култура;
  • възможностите, които новите тенденции за гъвкави бизнес модели откриват към нас, както и други интересни теми.

Той ще разкаже за и тристранния модел, в който Easy Consult, неговия ексклузивен HR партньор, му помага в търсенето на таланти по проекта billiger.de (един от най-големите онлайн портали в Германия за сравняване на цени, чиито център за обработка на данни е позициониран в гр. Пловдив) и какви са възможностите за работа по този проект.

Във втората част гостите на събитието ще имат възможността да кандидатстват директно за позициите и да получат повече информация от работещите по проекта. Също така на място ще може да се валидират познанията по немски език на заинтересованите, като е препоръчително да се представи и копие на CV.

Ако знаете немски език на добро ниво, искате да го практикувате и подобрите в немскоговоряща среда и си търсите активно работа, не пропускайте събитието на Easy Consult, което ще ви даде възможност да си намерите работа от участието си в този кариерен форум!

Повече информация можете да намерите в страницата на събитието във Фейсбук , както и на сайта на МИКЦ. Моля, регистрирайте се за участие в това събитие на: denitza.mihova@easyconsultbg.com  или на щанда на Изи Консулт преди самото събитие.

Wir erwarten Sie!

За да се запишете за Кариерен Форум Job Fair Пловдив попълнете нашия регистрационен формуляр.

За автора

Вашият коментар