Национални дни на кариерата за 13-та година в Пловдив

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ ще се проведе в Пловдив на 4 април

Най-мащабният кариерен форум „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“, който традиционно се провежда в седем университетски града ще посети и Пловдив. Събитието ще се състои на 4 април от 10:00 до 18:00 ч. в Конгресния център на Международен пловдивски панаир.

Основната цел на форума е да даде поле за среща на всички младежи и студенти, търсещи работа и стаж и представители на бизнеса, които търсят нови кадри, с които да попълнят екипите си. Над 50 компании ще вземат участие със собствен щанд по време на „Национални дни на кариерата“ в Пловдив тази година. 

По време на събитието посетителите ще имат възможност да се срещнат с техните представители и да научат за свободните им позиции и възможностите за професионално развитие, които предлагат. Както всяка година, много от тези първи срещи в неформална среда ще положат началото на много успешни кариери.

Младежите ще имат могат да получат и безплатни кариерни съвети от специалистите от JobTger и представители на Нестле България. По време на форума ще се проведе и дискусионен панел с представители на четири компании, от който младежите ще могат да разберат кои са тайните за успешно търсене на работа.

“Национални дни на кариерата“ се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Генерален спонсор е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.

Как преминава един Кариерен ден в Пловдив може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар