От днес до неделя Пловдив е под мотото Design weekend

Тази вечер в Пловдив предстои официалното откриване на Design WeekEnd 2019

Вълнението е голямо, остават броени часове, а в залата тече трескава подготовка.

Ученици и студенти от цялата страна ще имат малко повече от денонощие за да създадат бранд от нулата. 

Рекорден брой участници ще се включат в тазгодишната надпревара с часовника. Отбори от по пет ще трябва за 26 часа да станат екип и да създадат своя бранд по зададената им тема. За всеки отбор темата ще е различна, а самите теми ще са разнообразни и ще станат ясни в събота.

Още при регистрирането си участниците имаха право на избор между 3 категории – Vector, Raster и Motion. За всяка категория са предвидени по 2-ма ментори, експерти в дадената област. Те ще бъдат на разположение на участниците през дните събота и неделя, за да отговарят на въпросите.

В щаба на организаторите цари творчески хаос – на една страна съхнат грамоти, подписани от главния организатор, на друга – баджове подредени по имена и категории. Коли хвърчат из града, събирайки различни материали – стойки за хамаци тук, банери и флагове там. И всичко това, за да може събитието да протече както си го представят организаторите.

Актуална информация за състезанието можете да следите на страницата им – Design WeekEnd, а в неделя вечер дори можете да се включите в определянето на отборът, носител на награда Избор на публиката.

За автора

Вашият коментар