За трета поредна година JobFair среща студентите с бизнеса в Пловдив

За трета поредна година Кариерен форум ‘’JobFair’’ Пловдив ще събере на едно място бизнес и студенти.

На 7 ноември 2014 в Аграрен университет Пловдив учащи и млади хора от Пловдив и региона ще могат да се срещнат очи в очи с компании от различни сектори.

"Основната цел е да предоставим среда за неформална среща между младите хора и представителите на някои от най-големите компании на пазара в България", коментираха организаторите от Младежко сдружение за мир и развитие на Балканите (МСМРБ), които стоят зад форума. 

Компаниите ще представят своята дейност и свободните работни, и стажантски позиции, които предлагат, а по време на събитието студентите ще могат да се включат в симулации на реални работни казуси, задавани и оценявани от фирмите. По този начин те ще могат да демонстрират своите управленски и организационни умения директно пред работодателите.

Във Форума ще се включат представители на фирми от различни икономически сектори и сфери на дейност. Предварителна регистрация за участие в събитието и повече информация може да откриете на jobfair.bg

Припомняме, че през 2012-та година JobFair се проведе на територията на спортната зала на ПУ пред близо 1000 студента. През 2013-та година организаторите представиха следващия си успешен кариерен ден на територията на ВХВП.  

СНИМКИ от събитията можете да видите ТУК

Mediacafe.bg е основен медиен партньор на кариерния форум

Вашият коментар