Радио Energy отново удвоява заплатата ти

Най-дългоочакваната игра на радио ENERGY стартира точно преди коледните празници

С наближаването на зимните празници и за да зарадва своите слушатели с най-апетитната награда, любимото радио на България за хитова музика от 90-те до днес, реши да даде начало на третото издание на "Радио ENERGY удвоява заплатата ти“. 

Всички слушатели могат да се включат в празничната надпревара на радио ENERGY и да зарадват както себе си, така и своите най-близки хора, като удвоят месечните си приходи.

За да участват, феновете на радиото трябва единствено да слушат любимата си честота всяка сутрин в понеделник от 16 ноември до 18 декември. Точно в 8:05 часа радио ENERGY ще обявява по две печеливши песни за цялата седмицата. 

Всеки път, когато слушателите чуят една от двете песни, трябва да се обадят на ефирния телефон на радиото, а първият щастливец, който успее да се свърже, автоматично ще прибави 50 лева към своята сметка! Най-бързо обадилият се сред феновете на радио ENERGY, който има късмета да чуе последователно и двете печеливши песни,  ще спечели сума равна на нетната си месечна заплата!
Посрещни Коледните празници с Радио ENERGY и пълен портфейл!

Пълните правила на играта и детайли може да прочетете на www.radioenergy.bg!

За автора

Вашият коментар