Дрешникът – новото бутиково ателие в сърцето на Капана (СНИМКИ)

Нов моден бутик отвори врати в града под тепетата тази седмица

Дрешникът е дело на талантливата млада дизайнерка Анелия Янкова, която събра на откриването си десетки свои приятели, за да разгледат произведенията от изключителни стоки по собствен дизайн. 

Имам голямото желание да подкрепя младите таланти. По мое време никой не правеше нищо за нас като ученици, а имахме много голямо желание за изява“, сподели младата пловдивчанка, възпитаничка на миланската школа пред mediacafe.bg. 

„Дрешникът не е просто поредният търговски обект в Капана, това ще бъде арт-мястото за изява на младите таланти в града“, допълни усмихнатата Анелия. 

През изминалия уикенд Анелия сложи официалното начало на собствен бранд с изискан коктейл, като откри арт бутика, който ще предлага изцяло дизайнерски дрехи. В „Дрешника“ ще откриете лимитирана серия облекла с ръчно изработени пагони, туники, рокли, поли, панталони, ризи и гащеризони от висококачествени материи в актуални цветове и кройки, подчертаващи женския силует. В момента магазинът предлага четири български марки.

За да пожелаят успех в бизнес начинанието на красивата моделиерка, за откриването дойдоха много гости и приятели, които останаха впечатлени от нейните произведения. Друго, което впечатли бе и креативната арт атмосфера, която витае в "Дрешника". Модерният дизайн на магазина е идеално допълнение към стоките в него.  В него забелязваме декори от модния бранш, картини и снимки. Дрехите са уютно разположени в стари гардероби, обстановката е топла и предразполагаща за ароматно кафе докато пробваш новите си дрехи.

Анелия планува през пролетта да организира „Месец на таланта“, в който ученици и студенти да имат възможността да изложат и продават своите дрехи в Дрешника. Креативността на младата дама не спира до тук. В бутика ще се провеждат и различни уъркшопи, на модна тематика, разбира се.

Дрешникът работи от сряда до неделя от 10 до 19 часа

„Дрешникът“ се намира на улица „Абаджийска“ 8. Посетете го, заслужава си!

За автора

Вашият коментар