Парти WakeЪПва Пловдив тази събота

Бъдете нащрек на 12 декември, особено около и след 21 часа

Тогава Пловдив и околността ще се събере в квартал Капана, защото WakeЪп ви кани на третото от поредица клубни събития, загряващи летния тридневен фестивал на WakeЪп. За следващата година датите са определени, но дотогава има време.

Участие в предишните Wake Ъп партита взеха The Top Stoppers, Emil Prize & MC Нема, Nrg_D, Naty Soundsystem, Antoniy. След като събират повече от 300 човека на WakeЪп! партитата, организаторите решиха, че експериментът е успешен и ще правят по едно тематично парти всеки месец.

Събота, 12-ти декември, WakeЪп! Ви кани на „sound tRAP“ дуел. Кой друг ако не HILLa е най-подходящ да даде начало на тази sound.tRAP случка с неизвестен край.

След него на сцената ще излязат лириците от Стара Загора – KERANOV & JAY, които ще ни поведат на автобиографично пътешествие, минаващо през ада и рая.

Софиянците LOGO5 са другите необичайни гиганти на лайв сцената, които са отдавна заслужили бойци и нямат нужда от представяне, а след тях зад грамофоните ще застане SKILL, който обещава да ви разглоби и сглоби поне два пъти до сутринта.

Събитието напомня за задаващия се шести WakeЪп! България Оpen Air Festival през 2016.

  • Дата: 12.12
  • Старт: 21:00
  • Вход: 7 лв

СНИМКИ от последното парти на WakeЪП в Sound Trap

 

За автора

Вашият коментар