Фотографии от сцената или…

„ON STAGE“ се нарича дебютната фотографска изложба на двама млади автори, които не могат да се отърват от любовта си към сценичните случвания и преживявания. Имената на тези ентусиасти са Клаудия Негрила и Любен Бейчински, които споделят, че на шеснайсет-годишна възраст са започнали да откриват  както сцената, така и фотографията.

На сцената има нещо неуловимо и неочаквано, както и безумно привличащо. И най-логичното им се е случило – опитали са да уловят част от магията, която толкова ги привлича.

„И двамата имаме желанието да продължим да се развиваме в професионалната фотографска сфера, а тази изложба е заявката за това. Представените театрални фотографии са (в по-голямата си част) от в момента играещи се представления, а концертните – от водещи в Румъния и света рок и метъл банди", добавят младите автори и заявяват недвусмислено, че посвещават първата си изложба на всички, обичащи сцената!

Изложбата ще бъде открита в 18 часа  днес, 22.02 2013г. в Градска художествена галерия – Пловдив, постоянна експозиция "Мексиканско изкуство", на ул. ул."Артин Гидиков" 11.

lyuben_3

 

 

За автора

Вашият коментар