Група P.I.F. открива сезона за клуб Алкохол днес

 

P.I.F. – една от най-обичаните български банди ще открие официално клубния сезон за „Алкохол“ днес (30.09) в Пловдив. Димо и компания са избрали да сменят обстановката заради новообновенията в бара, кометнираха за mediacafe.bg от групата. Те стартират точно в 22:00 часа, а входа е, както обикновено – 10 лева.
„Разполагаме с най-голямата клубна сцена, с перфектен звук и осветление. Клубът ще заложи на стилово разнообразие без абсолютно никакви рамки“ похвалиха се от Алкохол.
„Ще участваме активно във всички събития, които организира града, като фестивали, музикални форуми, а основна цел е да се забавляваме и да даваме всичко от себе си. Определно ще бъдем хит тази зима, защото ще залагаме изцяло на живата музика и естествено на най-яките банди“, сподели още д-р Ивайло Манев.
„Алкохол“ ще изненада и с откриването на първия в Пловдив Shot bar, който ще предлага екозотични шотове. Специалния бар ще пламти и ще създава невероятно настроение, което ще предразполагама и самите групи към невертоятен купон.

 

mediacafe.bg

За автора