Концерт на Рут Колева в подкрепа на „I Can Too“ в петък в кино Орфей

Идолът на хиляди млади хора в България Рут Колева ще изнесе благотворителен концерт в Пловдив, в подкрепа на децата с аутизъм (в България те са 16 000). Концертът, ще се състои утре, 30 септември от 20:30 ч. в лятно кино „Орфей”, гр. Пловдив. Той е част от стартиралите събития в града на фондация И АЗ МОГА / I Can Too за създаването на Център за деца с аутизъм*.

Със създаването на този Център помагаме на над 6000 деца с аутизъм в Пловдив. От сцената на летния театър, лицето и посланик на идеите на I Can Too Рут Колева ще призове всеки да се включи в реновирането на Центъра с това, което Може най-добре (с контакти, с идеи, с работа и материали, с дарение, с sms на 1415, или с покупка/дарение на аксесоар I Can Too по време на концерта.) Всеки един от нас Може с много малко да помогне за създаването на нещо голямо!

 

Входът за концерта е благотворителен. Минимална цена 5 лв.

Билети можете да закупите от билетен център пред Община Пловдив и online от Eventim.bg

 

* От две години И АЗ МОГА популяризира, чрез инициативи и културни събития, необходимостта от откриването на Център за деца с аутизъм в Пловдив (където броят им е над 6 000 – по данни на ДАЗД.) През месец юни 2011 г. с официално решение на Общински съвет, Община Пловдив предоставя на I Can Too за безвъзмездно ползване помещение на етаж 3 в сградата на „ДКЦ VI” за създаването на този Център: Георги Титюков, зам. кмет, Община Пловдив:
{youtube}2kocLi78TSs{/youtube}
Помещението се нуждае от цялостно реновиране. Проектобюджет на пространството можете да видите тук: http://icantoo.eu/center-autizam.php Той е изготвен с безвъзмездната подкрепа на Борисов и Борисов Архитекти ООД.

 

И АЗ МОГА работи с екип от квалифицирани специалисти, които изготвят идейния проект и структурата на Центъра: Златомира Костова (клиничен психолог)

 

{youtube}KgkXDeO8-gU{/youtube}

За контакт:

Фондация И АЗ МОГА: София, ул. Гурко 12, ет. 7, офис 34; тел.: + 359 2 937 78 62;

+ 359 885 277 342; e-mail: info@icantoo.eu

 

Дарителска сметка:

Фондация И АЗ МОГА ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ България

IBAN: BG15BPBI79421080910101 SWIFT (BIC): BPBIBGSF

 

mediacafe.bg

За автора