Асен Блатечки и „Пъзел“ тази вечер на Филмовите нощи

ПЕТЪЧНА КИНО ВЕЧЕР В ЛЯТНО КИНО "ОРФЕЙ" С АСЕН БЛАТЕЧКИ В "ПЪЗЕЛ" И НОВИЯТ ФИЛМ НА ДАНИ БОЙЛ "ТРАНС"
 
Разнообразете петъчната вечер с малко кино в "Орфей". От 21:10 часа вижте дебютния филм на режисьора Иво Стайков. "Пъзел" проследява една на пръв поглед неосъществима любов, в която главните роли са поверени на Асен Блатечки и Станимира Колева. В любовта също като при пъзела има само едно единствено парче, което пасва точно на определено място. Но често съдбата понякога поставя друго парченце, почти същото, но почти… и винаги остава празно място. Дали съдбата, може да бъде пренаписана?

От 23:30 часа можете да гледате новият филм на Дани Бойл (Трейнспотинг, Беднякът милионер). Саймън, търговец на произведения на изкуството, се съюзява с престъпна банда, за да открадне картина на стойност милиони долари. Но когато е ударен по главата по време на обира, той се събужда и разбира, че няма спомен за мястото, където е скрил картината.

След като физическите заплахи и изтезания не дават никакъв резултат, лидерът на бандата (Венсан Касел) наема хипнотерапевт да се порови в най-потайните кътчета на съзнанието на Саймън. Докато тя копае все по-дълбоко в повреденото му подсъзнание, залозите се вдигат толкова високо и границите между желание, реалност и хипнотично внушение започват да се замъгляват и изчезват.
 
Резервации на билети на тел. 0882 96 29 53 след 19.30 ч или онлайн на Boxoffice.bg
 
ПРИ ДЪЖД БИЛЕТИТЕ ВАЖАТ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ФИЛМОВИ НОЩИ!
Цените днес са 5 и 4 лв.

За автора

Вашият коментар