Джаро и компания гостуват в Пловдив

Феновете на Джаро от „Под прикритие” ще могат да гледат любимия злодей в нова постановка. Актьорът, който беше убит в кримисериала, възкръсва на театралната сцена, но не като злодей, а като полицейски началник. Постановката носи заглавието „Агенти“ и гостува в Пловдив на 25-ти юни, на сцената на лятно кино "Орфей".

Tрагикомедията е вдъхновена от текстовете на един от най-мощните умове в драматургията Дейвид Мамет. В пиесата ще играят куп ченгета от кримисериала по БНТ – Ивайло Захариев, Йосиф Шамли, Любо Кънев, Иво Йончев, Пламен Манасиев, Робърт Янакиев. В постановката влиза и красавицата Теодора Духовникова, а диригентската палка поема самият Владо Пенев.

Четирима отчаяни агенти на недвижими имоти са принудени да продадат и невъзможнотото, за да не бъдат уволнени от корпорацията си.

В тежките времена на финансова криза в Чикаго, „отличници“ и „загубеняци“ имат 48 часа, за да „затворят“ сделките си и да оцелеят в офисната джунгла. Лъжи, ласкателства, подкупи, кражби, заплахи и влизане с взлом са само малка част от новите тактики на агентите. Но в света на бизнеса правилото е, че няма правила. Приятелите стават врагове, овцете стават вълци, всеки играе срещу всеки…

Билети за „Агенти“ ще се продават след 9-ти юни.

Повече за културните събития в Пловдив следете в младежкия портал mediacafe.bg

Вашият коментар