Филмите „Стажанти“ и „Още една мечта“ днес в лятно кино „Орфей“

Поради промяна в програмата първата прожекция от 21.10 часа тази вечер е на българския филм ОЩЕ ЕДНА МЕЧТА.

Всяка една от героините във филма носи истинското име на актрисата, която играе съответната роля. Диляна, Койна, Ирена и Мира влизат в ролите на домакиня, подпалила дома си; на разглезено богаташко момиче; пристрастена към секса жена и красива интровертна побойничка, която решава всеки проблем с юмруци.

Четирите жени се запознават по време на сеанси за отказване на цигарите, а малко след първата им среща случаен разговор на съседна маса в тях отключва плана за банков обир. За целта момичетата имат да свършат доста неща…
stajanti2

От 23.30 часа можете да гледате "Стажанти" с комедийните звезди Винс Вон и Оуен Уилсън, които играят ролите на двама стари приятели, внезапно уволнени от своите началници. Убедени, че не са подходили по правилния начин към кариерите си те решават да дадат нов старт и започват да стажуват в голяма фирма за компютърни технологии, въпреки че не знаят нищо за модерните технологични изобретения и нововъведения.

Друг проблем пред който се изправят са останалите стажанти, които са не само по-млади и хитри от тях, но и по-добри в боравенето с техническите нововъведения. Нищо обаче не може да откаже двамата мъже от намерението им да получат така желаната и добре заплатена работа в компанията.

ПРИ ДЪЖД БИЛЕТИТЕ ВАЖАТ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ФИЛМОВИ НОЩИ!

За автора

Вашият коментар