МОНТФИЗ Арт Фест 2014 в Созопол от 23 Юли до 4 Август

Ежегодният международен фестивал МОНТФИЗ Арт Фест ще се проведе от 27 юли до 3 август за пета поредна година в Созопол. Организатор на събитието е МОНТФИЗ и Община Созопол.

Мисията на фестивала е утвърждаване и развитие на практиките за периодичен професионален тренинг както на любителите и кандидат-студентите, така и на студентите и професионалистите в сферата на изкуството.

Във фестивала могат да се включат както индивидуални участници, които желаят да участват в практическите тренинги или кандидат-студентските консултации, така и групи участници, които освен в уъркшопите и консултациите, могат да участват в конкурсната програма с театрално представление след предварителна селекция.

Какво очаква участниците?

Всеки ден – практически тренинги по актьорско майсторство, сценична реч, сценично движение, ритмика, танци, творческо писане и др., ръководени от най-утвърдените и опитни професионалисти и педагози от страната и чужбина и подходящи както за любители, студенти и професионалисти, така и за онези, които тепърва решават да направят първата си крачка в заниманията с изкуство.

Всеки ден – кандидат-студентски консултации за НАТФИЗ с преподавателите, които приемат класове през есента на 2014-та!

Всяка вечер – представления на любителски театрални състави и школи, които се състезават в конкурсна програма в няколко категории и биват оценявани от жури, съставено от преподавателите от НАТФИЗ и част от ръководителите на уъркшопи!

За автора

Вашият коментар