Никол Кидман и Колин Фарел в “Убийството на свещения елен” и “Пекарят” на София Филм Фест днес

Фестивалът днес започва в по-ранен час – 18:15, когато е началото на новия филм на провокативния гръцки режисьор Йоргос Лантимос (“Омарът”)
 
“Убийството на свещения елен” е с участието на Никол Кидман и Колин Фарел и разказва историята на Cтивън и Aннa, yвaжaвaни лeĸapи c пepфeĸтeн живoт. Tяxнoтo ceмeйcтвo обаче зaпoчвa дa ce paзпaдa oт вce пo-cтpaннoтo пoвeдeниe нa coциaлнo cлaбия тийнeйджъp, зa ĸoгото Cтивън ce гpижи и иcĸa дa пpeвъpнe в ycпeшeн лeĸap. 
 
 
В 20:15 часа можете да гледате копродукцията на Израел и Германия – “Пекарят”. Томас е млад немски пекар. Той има връзка с Орен – женен мъж от Израел, който често идва в Берлин по работа. Когато Орен умира в автомобилна катастрофа в Израел, Томас заминава за Йерусалим, за да научи подробности около инцидента.
 
Под фалшива самоличност той навлиза в живота на Анат – овдовялата жена на Орен, която държи малко кафене в центъра на Йерусалим. Томас започва да работи при нея, правейки немски кексове и курабийки, които съживяват заведението, но се оказва, че Томас е навлязъл много по-навътре в живота на Анат, отколкото е очаквал. За да опази истината, той ще развие лъжата си до точка, след която няма връщане назад.
 
 
Билети може да намерите на касата на киното или онлайн на kinolucky.com или на boxoffice.bg.

Вашият коментар