Професор Вучков оживява в пикантна театрална комедия за секса и политката

Шеметният Николай Урумов влиза в образа на налудничав телевизионен водещ, напомнящ много силно всезнаещия професор Вучков. Под формата на телевизионно предаване той пиперливо коментира „За секса, политиката и други просташки неща”. Забваното представление гостува в Драматичен театър Пловдив на 9.12 (неделя) от 19 часа.
„Професор” Урумов предлага чудесно забавление в края на уикенда със забавни примери от сексуалния живот на българина. Той влиза в директен спор с публиката, разговаря със зрители по телефона, дава мъдри съвети за отношенията между половете и ги подкрепя с доста нецензурни вицове.
Политиката в България също е подобаващо оплюта по изключително оригинален начин на границата между иронията и цинизма, но такова е и балканското ни битие! Телевизионният водещ търси отговор на дилемата: защо хората ни са толкова лоши, след като народът ни е толкова добър, а защо след като народът ни е толкова добър, държавата ни е такава скапана?
Билети за един от най-забавните спектакли на сезона „За секса, политиката и други просташки неща” се продават в Билетен център пред Общината. За най-нетърпеливите е в сила промоция „двама с един билет”, която ще е валидна само през уикенда!
 

За автора

Вашият коментар