Stand Up Comedy в няколко локации на открито под тепетата

Шест култови локации са домакин на Stand Up Comedy формата „Приказки за възрастни“

От тази седмица до края на лятото пловдивчани ще могат да се радват на истинска комедия, докато пият разхлаждащите си питиета в шест култови локации в Града под тепетата. Иво Игнатов, по-познат на публиката, като Кени, представя третия си Stand Up Comedy проект „Приказки за възрастни“. Културните локации, които ще бъдат домакин на представленията са галерия ТракАрт, галерия Arsenal Of Art, Канапе Вибрант Медиа (Инкубатор), Котка и Мишка, Малката Библиотека и театър Хенд. 

Жанрът Stand Up Comedy, който е изключително популярен формат и начин за развлечение. В този тип комедия, много често хуморът е напълно на границата на допустимото, като от време на време стенд ъп комедиантите дори я прекрачват. Именно за това, не случайно името на този формат е Приказки за възрастни. Иво Игнатов майсторски се заиграва с логическите повторения, импровизацията и интерпретирането на иначе познатите ни приказки, които обаче ще познаете в нова светлина.

Можете да сте сигурни, че това представление ще ви държи влага много дълго време. Авторът не случайно е избрал част от локациите в творческия квартал на Пловдив – Капана. Освен приказки за възрастни, Иво Игнатов ще представи и серията „Приказки за деца“ в същите локации, които обаче ще бъдат представяни през деня и ще зарадват най-малките почитатели на театралното изкуство.

 

Комедиите ще се играят пред локациите от сряда до събота всеки ден в 19:00 часа, както следва

Kanape Vibrant Media – всяка сряда
Приказки за Възрастни: – 19.00 ч., Приказки за деца: 10:30ч.

Arsenal Of Art – всеки четвъртък
Приказки за възрастни: 19:30 ч., Приказки за деца: 10:30ч.

Галерия TrakArt – всеки петък
Приказки за възрастни: 19:00 ч., Приказки за деца: 10:00ч.

Котка и Мишка & Малката Библиотека – всяка събота
Приказки за деца: 10:00 ч.

Театър Хенд – всяка събота
Приказки за възрастни: 19:00 ч. 

За автора

Вашият коментар