Цяло екшън съзвездие идва у нас

Едни от най-големите екшън звезди в световното кино отново ще дойдат у нас. България ще се окаже спирка за снимките на на „Непобедимите 3" за  Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Джет Ли, и Долф Лундгрен. Това съобщава шефът на „Ню Бояна" Дейвид Варод, цитиран от cross.bg.

Той напомня още, че и предишната част от поредицата, която също беше заснета у нас, е една от най-скъпите продукции реализирана на българска земя.

Варод не скри притесненията си от вероятността подобни мащабни продукции да започнат да заобикалят страната ни, ако държавата ни не въведе т.нар. финансови стимули за чуждите продуценти, които правят филмите си тук. Темата от години е обект на дискусии, но резултати все още няма.

Създателите на „Непобедимите" силно исклат в третата част на филма да се съберат максимален брой екшън звезди, които не са се появявали в предните филми. Според непотвърдени слухове иам вероятност към споменатите звезди да се присъедини и  Уесли Снайпс, който към момента е в затвор заради укриване на данъци, но предстои да бъде пуснат на свобода. Чък Норис вече официално обяви, че няма да се снима в „Непобедимите 3". Никълъс Кейдж обаче със сигурност е приел предложението да се присъедини към екипа и ще дойде в България, обяви шефът на Киноцентъра в Бояна Дейвид Варод.

vqbaetis

За автора

Вашият коментар