3000 се върнаха в 70-те с Крис Норман в Пловдив (ВИДЕО и СНИМКИ)

Над 2 часа изкара на сцената в първия концерт в новооткритата спортна зала „Колодрума“ Крис Норман. Бившият музикант на Smokie бе викан няколко пъти на бис от близо 3000 души в залата, които я преполовиха, а повечето от публиката бе над средната възраст. Това обаче по никакъв начин не държа феновете на звездата седнали, а даже напротив, всички се забавляваха истински с Крис Норман и парчетата  „Living Next Door to Alice“, „Midnight Lady“ и „Oh Carol“. Певецът изпълни песни от соловата си кариера, както и парчета от последния си албум „Crossover“, които се различават доста по звучене от творчеството му до този момент.

Още с излизането си на сцената той поздрави феновете си на български и сподели, че това е едно от любимите му места. Той се появи с арсенал от техника и изпълни това, което бе обещал, да се забавлява заедно с хората и да свири, толкова колкото е нужно на сцената, без да си поставя ограничения.

Пред медиите Крис сподели, че му липсва времето, когато е свирил със Smokie. Въпреки добрите спомени, той твърдо гледа напред, като каза, че в момента е щастлив с музиката си. Турнето на фронтмена на „Smokie“ продължава с концерти в Бургас и Варна, а след България музикантите заминават за Германия. Предстоят им изяви и в няколко азиатски страни, сред които Южна Корея и Виетнам.

 

За автора

Вашият коментар