Клуб Мармалад празнува 15 години с двоен tribute и голяма сцена в Капана

Клуб Мармалад ще отбележи своя 15-ти рожден ден с Tribute на BON Jovi и ACDC този уикенд с огромна сцена през заведението в Капана

Мармалад е едно от онези любими заведения на пловдивчани, които със сигурност са оставили специално място в сърцето на всеки един. С приятната си атмосфера, качествения алкохол, изисканата кухня и многобройните музикални събития Мармалад примамва гледайки ни от ръба на Капана. Вечер клубът става едно от най-лудите, щурите и забавните места, в които се забавляват пловдивчани и гостите на града.

На сцената в заведението са се изредили едни от най-големите имена на БГ музиката, а едни от най-хубавите вечери са караоке партитата, с които е известен и сякаш остава единствен в града под тепетата през последните 15 години. Човек трябва да се потопи в атмосферата, за да разбере истинската тръпка, носещ Мармалад, защото този клуб е специален. 

На 28-ми септември всички ще газим в мармалад за 15-я специален рожден ден, издигайки поредната голяма сцена, за да затвори за кратко малката уличка пред заведението в Капана,

Празникът ще бъде отбелязан с два концерта – Tribute на ACDC от група Rock'n'roll TRain и Tribute на BON JOVI от група Торнадо.  

Клуб Мармалад кани множеството си приятели да дойдат да духнат заедно свещичката на празничната торта!

  • Дата: 28.09.2019 
  • Начало: 21:00 часа

Вашият коментар