Марсианското парти с D2 за 16 години БГ радио в Пловдив (ВИДЕО и СНИМКИ)

"Някой ден ти ще кажеш "Мога", ще повярваш, че си ти и тази сила ще те води завинаги.

И тогава ще бъде лято, като в дългите детски дни, това, което в нас остана завинаги. 

(Д2 – "Завинаги") 

16 години най-голямата радио верига в Пловдив и България събира до себе си приятели и истории, и ги споделя. Групата на БГ радио продължава да расте и да се развива през годините, да създава хиляди последователи. 

За поредна година над 300 приятели отпразнуваха поредния специален и различен рожден ден на най-силната радио група, тази на Fresh Media под тепетата. След като през годините гости са били редица звезди, като БТР, Стефан Вълдобрев, PIF, Рафи и кой ли още не, на първия радио купон за годината в Пловдив през 2019 кацнаха рок музикантите от D2 начело с Дидо Каменов. В типичен свой стил, партито, което се състоя в клуб Onyx на 21.02 (четвъртък,) отново бе тематично и изпълнено с много емоции.

Пловдивският екип на Fresh media се бе постарал да направи истински марсиянски празник за своите приятели, като даже и поканите бяха написани на масриянски език. Пилотът на кораба Весела Матеева поздрави всички гости от марсианската радио точка преди началото на купона, след което кормилото на кораба пое един от най-познатите гласове на групата и водещ Стефан Лозанов. В типичен свой шеговит стил Лозето раздаде куп награди на гостите, след много игри в духа на музикалните радия. Една от най-тематичните изненади за вечерта бе голяма склптура на Марс, която отиде като подарък за един от гостите в специална томбола. 

Момчетата от Д2, които само преди няколко седмици пуснаха своя нов хит "Марс" и направиха премиерата си в Пловдив на 14.02,  бяха аплодирани бурно от своите фенове. Дидо показа защо е обичан толкова много, като през цялото време бе сред публиката в големия клуб. Сред специалните гости бяха кметът на Тракия Костадин Димитров и винаги усмихнатата пловдивска актриса от Драматичния театър Радина Думанян, както и много пловидвски журналисти от различни медии и обществени личности. Dj на партито пък бе Стефан Колев – Skill. 

Очаквайте следващото специално парти на БГ радио и компания съвсем скоро в Пловдив. Вижте краткото видео от ВИП купона в клуб Onyx на 4K Studio:  

"Ако искаш ми подай ръка,

за да мога с теб да продължа.

Hey hey, аз съм с теб,

завинаги ще бъда с теб.

 

Hey hey, пак до теб и до край.

Исках много неща да кажа,

но всичко е както преди, разбрах,

че който побеждава, не греши.

Ако искаш ми подай ръка, за да мога с теб да продължа."

ВСИЧКИ СНИМКИ ОТ ВИП КУПОНА МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ В САЙТА НА ПЛОВДИВСКИТЕ КЛУБОВЕ – PLOVDIVCLUBS

Фотограф: Георги Ц. (PlovdivClubs.com)

Вашият коментар