Невиждано пироефектно шоу за първи път в НДК за концерта на Gregorian

За първи път публиката в Зала 1 на НДК ще стане свидетел на забележителни пироефекети и разтърсващо светлинно шоу. Поводът е впечатляващият спектакъл на известната формация Gregorian на 7 февруари в София.

Мащабната продукция идва у нас със специален екип от професионалисти, които ще се погрижат за обезопасяването и спазването на мерките за сигурност в залата по време на невероятния прощален спектакъл на групата “The Final Chapter”.

Освен грандиозните пироефекти, всички гости в Зала 1 на НДК ще имат уникалната възможност да се потопят и в мистична и величествена атмосфера под звуците на едни от най-големите класически хитове, пресъздадени великолепно от виртуозните музиканти 

Хористите от Gregorian в своя типичен и разпознаваем стил грегорианско песнопение ще зарадват родните меломани със спиращи дъха интерпретации на едни от най-известните съвременни поп и рок песни като: I Still Haven't Found What I'm Looking For (U2), Hells Bells (AC/DC), Kiss from a Rose (Seal), Lady in Black (Uriah Heep), Con te partirò(Andrea Bocelli) и други.  

Зашеметяващият спектакъл може да видите тук

Мега шоуто на Gregorian е на 7 февруари от 20:00 часа в НДК, зала 1. Билетите за събитието са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online на цени от 35 до 55 лева. Организатори са Moko Solution. 

За автора

Вашият коментар