Nirvana и Gabana събират пловдивчани на Бирения фест тази вечер

Двете най-силни вечери на Бирения фест тепърва предстоят, споделят организаторите от Инкубатор

5 дневния музикален рок маратон под Младежкия хълм, който тече от сряда, ще придобие страховити размери, похвалиха се организаторите за mediacafe. Тази вечер на сцената ще се качи пловдивската банда Gabana, които ще изпълнят live tribute на Nirvana, a съботата е запазена за tribute на Pink Floyd.

Промененият младежки хълм е изцяло декориран с интересни барове от стълби с различни размери и специално осветление и знамена. На същото място точно преди седмица пък се проведе Shake That Хълм, който представи изключително осветление за всички меломани на няколко сцени. Фестът ще бъде закрит с Jimi Hendrix в неделя. 

На събитието се предлагат над 40 вида наливна бира от целия свят и още 250 марки бирени вкуса ще могат да се опитат на първия бирен фест под Младежкия хълм.  

Освен кехлибарената напитка на бирения фест ще могат да бъде открито за всекиго по нещо. За първи път в Пловдив ще бъде представен и новия студенопресован сок Healty, който е един от хитовете това лято (информация може да намерите ТУК), както и любимите на пловдивчани бургери от Burger Shef. За дизайна на техните барове се погрижиха художниците Димитър Механджийски – Stern и Константин Константинов.

Началото тази вечер ще бъде дадено малко след 19:00 часа!

ВИЖТЕ цялата декорация на феста преди неговото начало в снимки ТУК

За автора

Вашият коментар