SummersBees се включват в музикалната програма в НОЩТА

Дамите от SummersBees, в компанията на техния кавалер – Izoo Deejay ще раздвижат пловдивчани в Нощта на музеите и галериите в събота.  Те ще бъдат част от събитието на  екипа на Mediacafe. Мястото на събитието е под номер „72“ в програмата на НОЩта. В спортен център „Тотал спорт“ в 19 часа ще се проведе лекция с двама архитекти – „Как и защо променяме сградите си и градската среда“. Музикалната програма ще започне малко след края на лекцията.

Успоредно с това, по време на НОЩ/Пловдив 2014 10 архивни снимки, заедно с 10-те актуални фотографии на едни и същи сгради, както и кратка историческа справка за сградите, ще бъдат подредени из целия град – на съответните места, където се намират сградите. Между спортен център „Тотал спорт“ и мебелен салон „Галеро“ ще се разположат и специални книжни издания за сградите, а на витрината на „Галеро“ ще прожектираме фотографиите.

SummersBees има нов вокал в лицето на Пепи Драгоева. На пианото, разбира се, е чаровната Стилена Пандова, която е доказала, че е истински магьосник върху черно-белите клавиши. Заедно с тях Izzo Deejay ще ни представи кавъри на любими на всички парчета.

Вашият коментар