Три хиляди на крака за Горан Брегович на Античния

След като минути преди началото на първия концерт на световноизвестният балкански музикант и композитор, планиран за 26.09, бе отменен поради технически причини, вторият в петък вечер премина без проблеми.

In the deathcar, we're alive

Горан Брегович и неговият прочут „Оркестър за сватби и погребения“ огласиха Античния театър с над двучасов спектакъл в петък вечер в Пловдив. Малко след 20:30 часа под звездите тромпетисти засвириха от всички краища на театъра, за да пресекат пътищата си в центъра на сцената и заедно да приветстват Брегович с най-доброто от репертоара на родения в Сараево изпълнител.

В невероятното балканско шоу прозвучаха и гласовете на талантливите български народни певици – сестрите Людмила и Даниела Радкови. Три хиляди души пяха и танцуваха пред античната сцена на емблематичните хитове като: "Аризонска мечта“, "Месечина“, "Калашников“, "Буба Мара“ и още много други.

Отмененият концерт от 26.09 ще се състои на 18.12.2018 в Зала Сила. От Moko Solution, организатори на събитието, обявиха, че всички закупени билети ще важат за новата дата. Повече информация може да намерите ТУК.

Следете музикалните събития в Пловдив на plovdivclubs.com

Вашият коментар