Любо Киров на колене пред 3000 пловдивчани на Античния (СНИМКИ)

Един от любимците на българската публика – Любо Киров за пореден път доказа, че с хубавата си музика е високооценен от феновете си 

Античен театър Пловдив отново събра хиляди пловдивчани в концерт изпълнен с толкова много енергия

14-ти юни. Леко дъждовен Пловдив. Пловдивчани обаче тайничко се молят облаците да се разсеят поне за час. И именно това се случи. Сякаш колективната енергия повлия на времето и всичко стратира по график. Това разбира се направи впечатление и на самия певец, който шеговито поздрави публиката за упоритостта.

Още след първата песен всички гости бяха на крака от възторг. Стотици хора, пеещи в един глас, танцуваха и се забавляваха. Най-голямата изненада за Любо беше, че почитателите му знаеха наизуст текстовете на парчетата му от последния албум. Това беше така шокиращо, защото CD-то излезе само преди седмица. Каква по-голяма радост за един изпълнител?! Очарован от енергията, ентусиазма и позитивната енергия на събралото се множество Любо Киров падна на колене пред публиката с хиляди благодарности.

Концертът на 14-ти юни в Пловдив стартира началото на промоцията на новия албум, който, по информация, съобщена от самия певец през изминалата вечер, бива записан за смайващо кратък период.

При изпълнението на пилотния сингъл, дал заглавие на новия проект “Както преди”, обичта на феновете, невероятната обстановка и ред други фактори, буквално оставиха Любо без думи. Преизобилстващ от емоции, останал без дъх, той предостави микрофона на публиката, за да му помогне да довърши изпълнението си. Както сам каза

“Това никога не ми се е случвало на сцена!”

Наистина впечатляващ концерт, брилянтно изпълнение соло и групово с множеството. Впечатляваща обаче беше и декорацията на сцената. Освен голямата видеостена, която позволяваще и на хората от най-последните редове да се чувстват сякаш са на ръка разстояние от любимия си певец, на сцената имаше редица видеоколони, които пренесоха най-съвременната техника на древния терен. Античен театър се озвучаваше с кристален звук, а самия Любо танцуваше и пееше върху видеоплатформа.

Мащабите на това грандиозно шоу определено доказаха за пореден път, че не само българската музика, но и способността ни за нейното представяне са на световно ниво.

Организатори на концерта на Любо под тепетата са MaskArt!

ОЩЕ СНИМКИ може да видите ТУК

Музикалните събития на Пловдив може да намерите в PlovdivCLUBS.com

За автора

Вашият коментар