P.I.F. и Приятели на крака за 15 години БГ Радио под тепетата (ВИДЕО и СНИМКИ)

„Щом трябва ти приятел, бъди за някой ти такъв, 

сърдечен и мечтател, но трябва ли – проливай кръв!“

Приятелството не се купува, то се изгражда с доверие през годините. А със сигурност, за да имаш приятел трябва да даваш, да даваш повече, отколкото взимаш. Така вече 15 години най-голямата радио верига в Пловдив и България събира до себе си стотици съдби, стотици приятели. 15 години, в които със сигурност началото е плахо, но с годините то се превръща в камък,  става все по – силно и по – силно. А докъде може да стигне то, само радиогрупата на БГ радио знае това.

Близо 300 Приятели отпразнуваха поредния специален рожден ден на най-силната радио група, тази на Communicorp. А тя продължи традицията да кани най-актуалните изпълните от родната сцена и да подарява усмивки на своите приятели. Гост-музиканти за 2018 година бяха момчетата от обичаната група P.I.F., които само преди няколко месеца представиха новата си песен „Приятел“. Естествено в духа на купона Димо започна именно с това парче музикалната си приказка в Мармалад в четвъртък 22.02. А стотиците усмивки грейнаха към Димо, Ванката и Марти малко след като г-жа Весела Матеева благодари от сърце на всички, че уважиха поредния празник на обичаните радия.

Бандата направи своето поредно страхотнбо в резервирания за  събитието клуб Мармалад в Капана и държа на крака стотиците гости до малките часове на нощта. Пред сцената бе особено горещо, както са свикнали да бъде на концерт на PIF в Пловдив.

Очаквайте следващото участие на ПИФ в клуб Мармалад през май. Вижте краткото видео от ВИП купона в Капана:  

 Още снимки от Първия радиокупон за годината може да видите ТУК

Повече за купона през 2017 година със Стефан Вълдобрев може да видите ТУК

Вашият коментар