ПУ продължава да записва курсисти по руски

Продължава записването за курсовете по руски език за студенти, ученици и възрастни

Курсът ще стартират през месец март в Центъра за езици и междукултурна комуникация при Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Обучението се осъществява с подкрепата на Центъра за руски език и култура към висшето училище, а предлаганите нива на владеене са А1, А2 и руски език за ученици между 1 и 5 клас.

В началото на учебната 2017-2018 година ПУ вече стартира първа серия от курсове по руски език, за които се записаха курсисти на всякаква възраст. Към момента всички показват добра успеваемост и имат желание да задълбочат познанията и комуникативните си умения по отношение на руския език и култура, разказват организаторите. 

Преподавателите русисти на университета се стараят да удовлетворят индивидуалните потребности на всеки курсист – от подготовка за обучение в Русия на кандидат-студенти до изучаване на руски език за работни цели. 

Детският курс се провежда предимно в съботните дни с помощта на интерактивните ресурси на Центъра за руски език и култура в Нова сграда на ПУ „Паисий Хилендарски“.

Крайният срок за записване за новите курсове е до 9 март 2018 г. Желаещите да се включат в избраното от тях езиково ниво, могат да се запишат посредством онлайн форма ТУК.

Вашият коментар