Открий детските спомени с инсталация на ретро бонбони

Инсталация на Ретро Бонбони, част от ONE DESIGN WEEK, ще представи Юлия Ландзидл. "Ретро бонбони" олицетворява този миниатюрен свят, сътворен от любимите й лакомства, приканва посетителите да се върнат назад, към позабравените спомени от детството. Какъв беше животът тогава? Какъв е вкусът на миналото?

Инсталацията ще бъде поместена в  Studio 24 , което се намина на ул. Златарска 24, Капана, Пловдив и ще може да бъде посетена по време на One design week 2015 (19-28.06)

 Пътят на Юлия Ландзидл към дизайна започва с магистратура по право, а първата й работа е като копирайтър в рекламна агенция. След това се насочва към продуктов дизайн и дизайн процеси, които изучава във Виена и Берлин. Оттам се отправя към Силиконовата долина, за да се присъедини към екипа на дизайн консултантите от IDEO.

През 2008 Юлия Ландзидл се връща във Виена, за да създаде свое собствено студио. Професионалното й портфолио включва разнообразни мултидисциплинарни и иновативни проекти, разработени както за клиенти на студиото, така и независими. Юлия определя себе си като разказвач на триизмерни истории, които тя развива и поставя в пространството, като се грижи и за всевъзможните детайли в обслужването и представянето на всеки обект или бранд. Независимите й артистични търсения, от друга страна, са нейният начин да погледне през призмата на играта всичко, което се случва около нея, задължително с щипка хумор.

 

С подкрепата на Посолство на Австрия

Вашият коментар