Откриват Дома на плочата в Капана

Поредното пространство, част от проекта за Капана – арт –квартал на България, отваря врати довечера. Мястото се концентрира в музиката и носи атрактивното име „Домъ на плочата – SOUL SEARCHIN“ . Феновете на звука от винила се настаняват точно срещу други, занимаващи се с музика, екипът Мелформатор – а новият Дом на грамофонната плоча е на ул. „Константин Стоилов“ 27. Откриването започва в 18 часа и обещава да продължи до късно. В 22 часа започва парти в клуб „Грамофон“.

„Хазяинът“ на плочите е DJ Skill, а за по-добро музикално оформление довечера ще му гостуват  Иво Матеев (китара и вокал) и Александър Михайлов (сакс и кавал). Така ще се смесят любими парчета от плочи и музика на живо.

Проектът „Домъ на плочата“ е част от инициативата на фондация „Пловдив 2019“ – „Капана – квартал на творческите индустрии“ и подкрепя кандидатурата на града ни за Европейска столица на културата през 2019-а. На място ще се провеждат различни музикални партита, обмяна на опит и умения, работилници и други събития, които да съберат нови фенове на грамофонните плочи от цялата страна.

За автора

Вашият коментар