Пътешественик представя Пловдив в кратко видео

Късометражен филм за Пловдив с топ дестинациите, които задължително трябва видиш в града се разпространява активно в социалната мрежа. В рамките на няколко минути авторът на видеото ни представя 10-те най-популярни и комерсиални, донякъде, места под тепетата.

Да обиколиш Пловдив за 6 минути си е непосилна задача, но с David’sBeenThere e напълно реална. Пътешественикът обикаля по цял свят като прави подобни видеа на всяко кътче, на което е бил.

Филмчето е микс от античното наследство и модерното настояще. Авторът адресира видеото към всеки, който планира да посети древния град. Той превежда зрителя през най-добрите дестинации, най-интересните дейности за правене и дори минава през кухнята на пловдивчани.

България е атрактивна туристическа дестинация с уникално културно и историческо наследство, според  Дейвид. Част от „топ нещатата“, които включва той са културен център Тракарт и Тракарт музей, Римския стадион, Античния форум, Небет тепе, Стария град и се спуска по улица Княз Александър I, за да представи  вкуса на съвременния  град.

Разгледайте сайта на David’sBeenThere

За автора

Вашият коментар