Traveler On Stage се завръща с четвъртото си издание в Пловдив

Датата е 29-ти април, часът – 16:00, а мястото – Limacon 

Задава се четвъртото издание на Traveler On Stage за Пловдив. След големия си успех в София, където напълни зала с почти 300 човека, международният формат за пътешественически истории е подготвил съвсем нова обиколка на света. Ще чуем разказите на няколко пловдивски пътешественици, както и на гости от столицата.

Освен приключенията, които ще съжпреживее на 29-ти април, публиката ще има възможност и да поговори с всеки един от презентаторите, да разбере повече за дестинациите и да създаде нови приятелства.

Повече за инициативата: Traveler On Stage (TOS) e международен формат, създаден във Франция, но вече разпространен в няколко държави по света, една от които е България. TOS е независимо събитие без политическа, комерсиална или религиозна цел, което се стреми да популяризира всякакъв тип пътувания, без значение колко далечни са те, колко дълго са продължили и как са организирани. 

Свежият и динамичен формат на събитието го прави изключително вълнуващ и привлекателен не само за пътешественици и авантюристи, а и за всеки, който просто желае да се откъсне от ежедневието и да помечтае с няколко интересни истории.

По подобие на японския формат PechKucha, презентаторите на това събитие разполагат с 6 мин., 18 слайда и 20 сек. на слайд, за да разкажат своите вълнуващи истории. 

Какво се случи досега: За пръв път TOS пристига в България, и то в града на тепетата, през юни 2016, когато историите на няколко пътешественици завладяха и изпълниха с вълнение всеки един от присъстващите. От тогава насам интересът към TOS не спира да расте, в резултат на което вече са осъществени пет такива събития – три от които в Пловдив и две в София. Всяко едно от тях – различно и единствено по рода си, но всичките преливащи от нестихваща страст към пътуване и опознаване на нови светове. Пленена от позитивния заряд, публиката всеки път остава вдъхновена и гладна за още от магията на Traveler On Stagе.

За автора

Вашият коментар