Асен Блатечки ще играе в „Омайна нощ” на пловдивска сцена

Комедията на Велко Кънев „Омайна нощ“ с участието на Асен Блатечки, Мария Сапунджиева и Юрий Ангелов ще зарадва пловдивчани на 1-ви юли на сцената на Лятно кино Орфей. Представлението е част от най-успешните театрални комедии, които ще гостуват в панорамата „Завеса под звездите”. 

В тази комедия на френското театрално изкуство, Мария Сапунджиева и Асен Блатечки играят рок, Юрий Ангелов е човекът зад бара, отговорен в чашите да има коняк и шампанско, а атмосферата е Омайна. Действието се развива в две части, вечерта и сутринта след нея, и през цялото това време се носи привкус на добре свършена работа от талантливите актьори с блестящо чувство за хумор. Няма как да не споменем, че режисьор на пиесата е незабравимия Велко Кънев, а този факт е просто още една кукичка, на която можеш да се хванеш, за да отидеш на театър тези дни.

Какво се случва, когато една затворничка в петдневен отпуск (Мария Сапунджиева), един водещ на хитово ТV предаване (Асен Блатечки) и един келнер с утежнена биография (Юрий Ангелов) пресичат по необичаен начин пътищата си в бюфета на гарата, в нощта между два влака за Париж… Това са ролите във френската комедия „Омайна нощ” от Жоазиан Баласко.

Билети за "Омайна нощ" вече се продават в Билетен център пред Общината.

Пълна програма  на Завеса под звездите” и актуална информация може да откриете ТУК

 

За автора

Вашият коментар