Грамофонът на Виктор Калев ще засвири през ноември в Пловдив

ГРАМОФОНЪТ по идея и разкази от живота на Виктор Калев

Автор на представлението е Ваня Щерева.

„Грамофонът" на Калев е пътешествие през годините, заредено с множество емоции, сред които носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта. Спектакълът е изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители.

Един грамофон, един актьор, един свят.
Или… как се сбъдват мечтите.

Авторският концерт е вълнуващо припомняне на годините, изпълнено с автобиографични истории на Виктор Калев и български песни на любими изпълнители, изпяти и изиграни от актьора.

Представлението е автобиографичен моноспектакъл със случки от живота на актьора от съзнателната му възраст досега, като между различните скечове той ще изпее и изиграе едни от най-известните български песни, между които парчета на Лили Иванова, Богдана Карадочева, дует Ритон и Тоника. Тях обаче той ще имитира в типичните за изпълнителите тембър и тонове. Сценарият за текста е на Ваня Щерева по разкази на Калев.

Има и специална концепция за начина, по който изглежда сцената, а всички присъстващи на нея са облечени в сходни костюми. Шоуто приключва със специално написани за спектакъла стихове от Ивайло Вълчев.

Събитието предстои на 12-ти ноември от 19ч. под тепетата. Всички билети вече са рапродадени. Интересът на пловдивчани бе и продължава да е невероятно голям. За заинтригуваните от програмата на Maskart малко повече информация за предстоящи събития ТУК!

За автора

Вашият коментар